Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Grunnkurs i playbackteater, 1-4 august i Hurdalen

1. august - 4. august

Med Jan og Synne Platander
Velkommen til en lærerik og inspirerende kursopplevelse som vil kunne berike deg på mange plan, både personlig og profesjonelt!
Også i år legger vi sommerens grunnkurs i Norge til Hurdal Gjestegård, bare en drøy time fra Oslo. Her kan både kropp og sjel få sitt, i grønne og frodige omgivelser, med en av Hurdalsjøens deilige strender like nedenfor.
Et kurs i playbackteater er så mye mer enn å ‘bare’ lære seg en teaterteknikk. Vi møtes som skapende mennesker gjennom våre historier, i leken, spontaniteten og vår vilje til å lytte til hverandre. I playbackteater kommer du i kontakt med din egen kreativitet, samspillets magi og fortellingens kraft! Ikke minst er playbackteater et virkningsfullt verktøy for dialog og inkludering. «Building communities of understanding – one story at a time».
Å lære seg denne teaterformen krever tid og rom for aksjon, refleksjon og utforsking av playback-prosessen i en skapende og raus atmosfære. Samtidig som du berikes på et personlig plan, lærer du et konkret teaterverktøy og mange ulike øvelser som du kan bruke også i andre sammenhenger. Du får lære noen av de grunnleggende formene som brukes for å speile andre menneskers opplevelser; levende skulpturer, par og historier. Du blir kjent med rammene for playbackteater, de såkalte «ritualene», og du får prøve deg i de ulike rollene som aktør, conductor og musiker.
Kurset gir også et lite innblikk i playback- teaterets bakgrunn og utvikling, så vel som de grunnleggende idéene og verdiene som teaterformen bygger på.
Tid:
1.-4. august 2024
Sted:
Hurdal Gjestegård, ved Økolandsbyen i Hurdal, Norge
Kursavgift:
4500 kr, inkludert lunsj alle dager.
Mulighet for rabatt ved behov (studenter og andre med lav inntekt).
Kost og losji:
Mulighet for rimelig overnatting på stedet i delt rom. Lunsj er inkludert i kursavgiften. Frokost og middag ordner man selv. Det er også mulig å telte i hagen! For den som ønsker mer privatliv og/eller bedre komfort, kan vi tipse om Hurdalsjøen hotell som ligger i gangavstand fra gjestegården. (medlemmer i utdanningsforbundet får rabatt på overnatting der!)
Påmeldingsfrist: 25. juni.
Obs! Maks 15 deltakere, så hvis du vil sikre deg en plass, er det lurt å melde seg på ganske snart.
Ta kontakt for mer informasjon:
Synne: (+47) 41 38 18 04
Jan (+47) 45 08 14 23

Detaljer

Start:
1. august
Slutt:
4. august
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Hurdalen