Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Psykodramaterapigruppe i Oslo 21-23 april 2023

21. april 2023 kl. 18:00 - 23. april 2023 kl. 18:00

Psykodramaterapigruppe i Oslo 3.-5. mars og 21.-23. april 2023

Terapeuter: Arne Husjord og Marianne Natvig

Vi mennesker er grunnleggende relasjonelle, og formes, utfordres og gjøres levende i kontakt, med oss selv og med andre. Å møtes i en psykodramagruppe gir mulighet til å kjenne seg som del av et fellesskap og samtidig løfte fram og jobbe med livstemaer på en fordypende, handlingsrettet og ressursorientert måte.

I psykodramagruppen gis det rom til å dele fra eget liv og til å lytte til det andre deler fra eget liv. Vi inviterer til fordypende utforskning på psykodramascenen, hvor noen temaer som er viktige for gruppen løftes fram på scenen og undersøkes med utgangspunkt i individuelle livshistorier. Vi setter selve livet på scenen, uten manus og uten intensjon om prestasjon. Vi setter i scene og undersøker situasjoner, relasjoner og følelsesmessige tilstander slik det fremtrer og erfares av individet.

Gruppepsykoterapi har som sitt fundament at vi som mennesker er grunnleggende relasjonelle, og at livsmening, vekst og helning først og fremst finner sted i relasjoner. Vi får våre sår i relasjoner og sår kan heles og leges gjennom relasjoner. Å være del av en gruppe og å dele livserfaringer, både krevende og gode, kan oppleves styrkende og reparerende. Å delta i en psykodramagruppe gir anledning til å jobbe med livstemaer i en trygg og ivaretagende ramme. Du velger selv hva du vil ta fram, dele og jobbe med i gruppen.

Terapigruppen ledes av Arne Husjord og Marianne Natvig. Vi jobber begge som privatpraktiserende psykoterapeuter og har samarbeidet om å lede psykodramaterapigrupper siden 2018.

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding:
Arne Husjord: 982 13 192 / a.husjord@gmail.com
Marianne Natvig: 415 06 852 / natvig.marianne@gmail.com

www.livsscenen.no

 

Detaljer

Start:
21. april 2023 kl. 18:00
Slutt:
23. april 2023 kl. 18:00

Sted

Oslo